Traduceri Germana Timisoara | Traducator Germana Timisoara (Timis)

Traduceri germana timisoara

 

Traduceri Germana Timisoara (c) Traducator autorizat Timisoara - Koller Nicoleta Melania va ofera GRATUIT consiliere gratuita cu privire la actele care necesita traducere /supuse traducerii; informatii utile cu privire la depunerea/ridicarea actelor traduse in cadrul anumitor institutii publice sau private; expedierea documentatiei traduse pe CD/DVD, curier, posta, pagini A4, A3 s.a.m.d.


CEL MAI MIC PRET Traduceri Germana Timisoara

 

Traduceri Germana Timisoara (c) Traducator autorizat Timisoara - Koller Nicoleta Melania

practica un PRET UNIC la toate serviciile de traduceri, indiferent de urgenta, domeniu sau dificultate. Pretul final al unei traduceri il poti afla trimitand documentul de tradus la nicole.melania@gmail.com. Veti primi GARANTAT, un pret mai mic decat cel practicat de birourile de traduceri.


LIVRARE Traduceri Germana Timisoara

 

Documentele traduse pot fi livrate atat prin fax sau email, cat si prin curier rapid, in functie de necesitatea clientului. Termenul de livrare al serviciilor de traduceri germana TIMISOARA se stabileste de comun acord cu clientul. Traduceri Germana Timisoara (c) Traducator autorizat Timisoara - Koller Nicoleta Melania va garanteaza calitatea si confidentialitatea documentelor dvs traduse din/in limba germana. In ceea ce priveste importanta respectarii confidentialitatii datelor si informatiilor obtinute prin colaborarea cu clientul, aceasta este de asigurata implicit.

 

TRADUCERI LEGALIZATE GERMANA ROMANA IN TIMISOARA!

 

Traduceri autorizate de limba germana Timisoara presupun existenta unei incheieri aplicate de traducator alaturi de stampila si semnatura sa in calitate de traducator autorizat de limba germana. Astfel de traduceri se regasesc sub notiunea de traduceri autorizate simple iar cele care necesita legalizare notariala, vor contine suplimentar stampila si semnatura notarului public, prin care se certifica defapt inscrierea traducatorului in baza acestuia de date si NU calitatea traducerii.

 

Atentie! Calitatea de traducator autorizat este certificata de Ministerului de Justitie, prin urmare, legalizarea unei traduceri autorizate NU confirma sau certifica calitatea sau corectitudinea traducerii. Prin legalizarea unei traduceri se confirma  DOAR existenta traducatorului in baza de date notariala, implicit calitatea sa de traducator autorizat.  

 

ACASA

 

Traduceri Germana Timisoara

 

Interpretariat Germana Timisoara

TRADUCERI GERMANA TIMISOARA

Koller Nicoleta Melania

Traducator autorizat germana

Nr. autorizatie 22212/2008

(emisa de Ministerul Justitiei)


TRADUCERI / PRELUARI ACTE

IN REGIM DE URGENTA

LUNI - DUMINICA

 

Telefon: 0753.053.052 / 0752.224.801
E-mail: info@traducerigermanatimisoara.ro
nicole.melania@gmail.com

 

Nu uitati sa atasati documentul de tradus. Oferta finala de traduceri va va fi comunicata telefonic sau prin e-mail.

 

Yahoo Messenger ID: kollnik

ING Bank Timisoara Cont RON:

RO95 INGB 0000 9999 02858858